Over ons

Jettie van den Houdt

Ir Jettie van den Houdt werkt sinds 2002 vanuit haar eigen bedrijf Samen Leren Natuurlijk als wandelcoach voor groepen en teams en opleider in en met de natuur. Ze is gespecialiseerd in het werken buiten in de natuur met diverse doelgroepen. Haar enthousiasme en betrokkenheid zet mensen in beweging. Ze biedt mensen die mensen begeleiden (docent, coach, therapeut), een eendaagse ervaringstraining om ook buiten te kunnen werken. Ze geeft didactische cursussen aan (natuur)gidsen gebaseerd op ´interpretation´ en verzorgt workshops over diverse (communicatie)thema’s. Als ecoloog maakt ze gebruik van haar kennis van de natuur om teamprocessen een extra impuls te geven.

Jettie is medeacteur van het boek ‘En nu naar buiten! werkvormen voor training en coaching’. De missie van haar bedrijf is het creëren van een duurzame samenleving in verbinding met elkaar en met de natuur.

Website: Samen Leren Natuurlijk

Aangesloten bij:
logo-zininwerk-nieuw-handtekening

???????????????????????????????

Diana Blanken

Diana Blanken is filosoof en heeft na het behalen van haar bachelor master in de wijsbegeerte aan de Radboud Universiteit Nijmegen een opleiding gevolgd tot filosofisch consulent. In 2010 is zij haar eigen filosofische praktijk gestart in Wageningen.
Als filosofisch consulent voert Diana wandelend filosofische gesprekken met mensen die zingevingsvragen hebben. Ze richt zich tijdens deze individuele gesprekken voornamelijk op de hoogbegaafden gemeenschap.

Een filosoof geeft geen advies of oplossing voor het probleem, maar helpt je door het stellen van relevante vragen met het ordenen van je gedachten zodat je zelf tot nieuwe inzichten en gedachten kunt komen.

Naast deze individuele gesprekken verzorgd Diana ook workshops en wandelingen, i.s.m. Jettie van den Houdt, voor bedrijven en organisaties.

Website: Filosofische Praktijk Diana Blanken

diana-website