Over ons

Jettie van den Houdt

Ir Jettie van den Houdt is wandelcoach en communicatietrainer. Ze werkt met teams aan gedragsverandering op weg naar een beter teamresultaat. Ze zorgt via natuurbeleving voor ´n diepgaand gesprek. Deelnemers komen in verbinding met hun eigen waarde(n), drijfveren en kwaliteiten en zetten stappen.

Natuurlijk maakt ze daarbij als bioloog gebruik van haar kennis van de natuur om processen een extra impuls te geven. Ze gaat uit van datgene wat de deelnemer wel kan en wat wel goed gaat in het team. Daar bouwt ze op voort. Het resultaat is een effectiever functionerend mens, óók in het team.

Jettie is medeacteur van het boek ‘En nu naar buiten! werkvormen voor training en coaching’. De missie van haar bedrijf is het creëren van een duurzame samenleving in verbinding met elkaar en met de natuur.

Website: Samen Leren Natuurlijk

Aangesloten bij:
logo-zininwerk-nieuw-handtekening

Jettie van den Houdt

Diana Blanken

Diana Blanken is filosoof en heeft na het behalen van haar bachelor master in de wijsbegeerte aan de Radboud Universiteit Nijmegen een opleiding gevolgd tot filosofisch consulent. In 2010 is zij haar eigen filosofische praktijk gestart in Wageningen.
Als filosofisch consulent voert Diana wandelend filosofische gesprekken met mensen die zingevingsvragen hebben. Ze richt zich tijdens deze individuele gesprekken voornamelijk op de hoogbegaafden gemeenschap.

Een filosoof geeft geen advies of oplossing voor het probleem, maar helpt je door het stellen van relevante vragen met het ordenen van je gedachten zodat je zelf tot nieuwe inzichten en gedachten kunt komen.

Naast deze individuele gesprekken verzorgd Diana ook workshops en wandelingen, i.s.m. Jettie van den Houdt en Zin in Werk, voor bedrijven en organisaties.

Website: Filosofische Praktijk Diana Blanken

Aangesloten bij:
logo-zininwerk-nieuw-handtekening

diana-website